• Inici
  • |
  • Agenda
  • |
  • Presentació Paper 4 del Pacte Industrial i jornada…
21/02/2018
Presentació Paper 4 del Pacte Industrial i jornada "Per una economia circular i competitiva"

El proper 21 de febrer tindrà lloc la presentació del Paper 4 del Pacte Industrial "Què és l'economia circular i per què és important per al territori" i la jornada "Per una economia circular i competitiva".

 

El Paper 4 del Pacte Industrial, que porta per títol "Què és l'economia circular i per què és important per al territori", ha estat dirigit per Xavier Marcet (Lead to Change) i té per objectiu posar en context el concepte d’economia circular i com aquest pot influir en les polítiques públiques del nostre territori, reflexionant sobre el paper de les administracions locals. La presentació anirà a càrrec de l’autor, Xavier Marcet, i de Carles Rivera, coordinador gerent del Pacte Industrial. S’obsequiarà als assistents amb un exemplar del Paper.

 

La presentació del paper tindrà lloc en el marc de la jornada "Per una economia circular i competitiva" que organitza el Pacte Industrial conjuntament amb l'Ajuntament de Gavà i la Red Española de Ciudades por el Clima amb la voluntat d'esdevenir un punt de trobada d'empreses, administracions i experts per impulsar l'economia circular, entesa com la clau del desenvolupament econòmic i social del segle XXI. La jornada pretén ser un fòrum de debat i d’intercanvi d’experiències i hi participaran, entre d’altres, Juan Espadas, alcalde de Sevilla i president de la Red Española de Ciudades por el Clima; Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà i vicepresidenta de la Red Española de Ciudades por el Clima, Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta del Comitè Executiu del Pacte Industrial, i Luis M. Jiménez, president de l’Asociación para la Sostenibilidad y el Progreso de las Sociedades (ASYPS).

 

 

 

Data: 21 de febrer de 2018

 

Hora: De 9.00 a 14.30 hores

La presentació del Paper 4 del Pacte Industrial tindrà lloc a les 12.15 h aproximadament.

 

Lloc: Hotel AC Gavà Mar

C. dels Tellinaires, 33-35 (Gavà)

>Veure plànol

 

Per motius d’aforament, preguem que confirmeu la vostra assistència inscrivint-vos en el formulari que trobareu a la pàgina web de la jornada.

 

Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic pacte@pacteindustrial.org o al telèfon 93 260 02 22.

 

 

 

Enllaços

Més informació, programa detallat i inscripcions.

 

AGENDA
SEGUEIX-NOS
NÚVOL D'ETIQUETES
CONTINGUT
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
138 propostes per a un nou impuls a la indústria
llegir +
Presentació a la Comissió d'Innovació del "Mapa de la Innovació a la RMB"
llegir +
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
Acte ajornat: Jornada "Economia circular i acció col·lectiva en l’horitzó 2030"
llegir +
Us desitgem una diada de Sant Jordi carregada de bones lectures
llegir +
SIMAE
Notícies
Actualitat