El Pacte Industrial estrena nova pàgina web

07-06-2013

L’associació Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona ha estrenat aquesta nova pàgina web en què es poden consultar totes les nostres novetats. D’altra banda, també disposem de perfils en diverses xarxes socials. Trobareu els enllaços a l’apartat “Segueix-nos” de la columna de la dreta.

Amb aquestes noves eines volem donar a conèixer les tasques que duem a terme per impulsar la competitivitat de la indústria, fomentar la creació d’ocupació i millorar la cohesió social i la sostenibilitat al territori metropolità. Alhora volem que esdevinguin un nou canal de comunicació amb els membres del Pacte i un punt de trobada dels professionals de tots els àmbits en què treballa el Pacte Industrial.

Portal de notícies sobre el sector industrial

La nova pàgina web s’ha plantejat com un portal de notícies d’actualitat del sector industrial que es poden consultar tant a la pàgina d’inici com a la secció “Notícies” del menú. A més, els menús de navegació “Àmbits” i “Sectors industrials” us serviran per destriar les notícies pels temes que siguin del vostre interès. Per la seva part, els estudis que realitza el Pacte Industrial estan disponibles a l’apartat “Publicacions” des d’on es poden descarregar.

En una propera fase, la pàgina web del Pacte Industrial oferirà serveis d’informació específics per als associats. Esperem que us agradi i estarem encantats de rebre els vostres comentaris i suggeriments.

Nota: Aquesta notícia fa referència a la versió anterior de la pàgina web, que va estar operativa fins a finals de 2020.

Vols subscriure’t al nostre butlletí?

T’informarem de les novetats i activitats del Pacte Industrial

Subscriu-te al nostre butlletí